Stichting Concours Delft

Welkom op de website van Stichting Concours Delft. Sinds 2002 organiseert Stichting Concours Delft in samenwerking met Manege de Prinsenstad een aantal grote paardensportevenementen. Deze evenementen zijn uitgegroeid tot het Outdoor Concours Delft in de zomer en het Indoor Concours Delft dat in de herfst plaatsvindt. Tijdens deze concoursen vinden verschillende rubrieken voor dressuur en springen, zowel voor pony's als paarden, plaats.Laatste nieuws
30 september 2017 - Extra rubriek klasse B tijdens de Black Horses Cup | Op 7 oktober zal al weer de negende editie van de Black Horses Cup plaatsvinden op Manege de Prinsenstad. Tijdens deze dag worden de klasse B t/m ZZ verreden. Inschrijven kan via de volgende website www.concours.nl

19 september 2017 - Voorlopige startlijsten en extra rubrieken toegevoegd aan Rabobank Indoor Concours Delft 2017 | Op zaterdagavond 23 september is er een extra rubriek klasse M voor de pony's toegevoegd. Daarnaast is er op zondagochtend 24 september tevens de mogelijkheid voor de B-ponycombinaties om een extra parcours klasse B rijstijl te rijden. Voor de voorlopige startlijsten en om in te schrijven, klik hier.

21 augustus 2017 - Inschrijving Rabobank Indoor Concours Delft 2017 geopend | Terwijl de zomer nog in volle gang is, maken wij ons op voor het indoor seizoen op Manege de Prinsenstad. Het programma voor het Rabobank Indoor Concours Delft 2017 is bekend en er kan vanaf vandaag worden ingeschreven. Klik hier voor meer informatie.

19 juni 2017  - Uitslagen Rabobank Outdoor Concours Delft 2017 | De uitslagen kunt u vinden via deze link. Tevens staan ook de uitslagen van de Delftse Dressuur Cup en de Zuid-Holland Voorjaarstrofee online.

1 juni 2017 - Laatste tussenstand Zuid-Holland Voorjaarstrofee 2017 en Delftse Dressuur Cup 2017 online | De laatste tussenstand van de Zuid-Holland Voorjaarstrofee 2017 kunt u hier vinden. Wij zijn zeer verheugd dat EBH Legal dit jaar weer bereid is om deze Zuid-Holland Voorjaarstrofee mogelijk te maken. Daarnaast hebben we dit jaar ook een editie voor de pony's, welke is geadopteerd door Epplejeck. Ook is de laatste selectiewedstrijd van de Delftse Dressuur Cup 2017 verreden, en u kunt de laatste tussenstand hier vinden. Wij wensen alle deelnemers veel succes in de finales tijdens het Rabobank Outdoor Concours Delft 2017!

16 april 2017 - Rabobank Outdoor Concours Delft | Van woensdag 7 tot en met zaterdag 17 juni 2017 zal weer het Rabobank Outdoor Concours Delft 2017 op Manege de Prinsenstad plaatsvinden. Klik hier voor het programma en meer informatie. Er kan worden ingeschreven vanaf maandag 17 april 2017. 

21 november 2016 - Uitslagen Prinsenstad Springweekend | Ondanks het onstuimige herfstweer kunnen we terugkijken op een geslaagd Prinsenstad Springweekend. Klik hier voor de uitslagen.  

8 oktober 2016 - 8e editie Black Horses Cup 2016 | De sfeervolle binnenrijbaan en de top springcombinaties brachten het publiek volop in spanning tijdens de spannende rubrieken. Om zo te kunnen genieten is het naast de accommodatie, de kwaliteit van de paarden en hun ruiters ook van groot belangdat alles gesmeerd verloopt. Daarom danken wij allereerst de organisatie: de parcoursbouwer en de geweldige assistentie in de rijbaan, de jury met assistenten en tijdwaarneming, de ringmeester en de techniekers. Veel dank gaat uit naar de hoofdsponsor Jan Vink van Stoeterij Black Horses en het KWPN ZH voor het mede mogelijk maken van deze bij velen geliefde wedstrijd. De uitslagen kunt u hier vinden. 

2 oktober 2016 - Geslaagd Rabobank Indoor Concours Delft 2016 | Afgelopen zondag was alweer de laatste dag van het Rabobank Indoor Concours Delft. In de klasse BB t/m ZZ verschenen vele paarden- en ponycombinaties in de binnen piste van Manege de Prinsenstad. Deze was prachtig aangekleed in herfstsfeer en niet alleen een mooie uitdaging voor de deelnemers, maar ook een lust voor het oog voor het publiek! Heel hartelijk danken wij alle medewerkers, vrijwilligers en sponsoren die deze geweldige concoursweekenden mogelijk hebben gemaakt en wij kijken nu alweer uit naar komend weekend wanneer de paardencombinaties acte de présence geven tijdens de Black Horses Cup. Wij hopen u dan te mogen ontvangen!